Welkom bij de IJsclub Dronten

IJsclub Dronten beheert sinds 1963 de natuurijsbaan in Dronten. Als er 8 centimeter ijs ligt, gaat de baan open. Wij zullen u in de winterperiode van 1 november tot 1 maart op de hoogte houden van de ijsbaan ontwikkelingen.

Leden IJsclub Dronten en IJsclub Swifterbant gratis schaatsen bij Leisure World

Omdat in deze te zachte winter een natuurijsperiode achterwege is gebleven willen de besturen van de IJsclub Dronten en IJsclub Swifterbant haar leden in het kader van de ijsgarantie een middag gratis schaatsen aanbieden op de prachtige overdekte kunstijsbaan Leisure World in Dronten. De leden van de 2 ijsclubs uit Flevoland kunnen zaterdagmiddag 7 maart a.s. tussen 13.00 uur en 14.30 uur op vertoon van de lidmaatschapskaart gratis naar binnen. Daar kan men de hele middag heerlijk schaatsen op de 400 meter baan en op de binnenbaan van de Dronter kunstijsbaan. Hierbij gelden wel de huisregels van Leisure World wat onder andere inhoudt dat kunst- en ijshockeyschaatsen alleen op de binnenbaan zijn toegestaan. Indien men een gezinskaart heeft, is deze ook voor beide ouders geldig en dienen zich dan gelijktijdig te melden bij de entree van Leisure World.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Bericht van de ijsmeester:

Vrijdag 25-01: Ondanks dat we gisteren al tot de conclusie waren gekomen dat we deze vorstperiode zeer waarschijnlijk niet meer open kunnen, hebben we vanochtend toch nog even een kijkje genomen. Onze vermoedens werden daar bevestigd dat de ijsdikte overal onvoldoende is om open te gaan. Het mag van ons nu eerst even flink dooien zodat alles sneeuwrommel van de baan smelt en we een nieuwe vorstperiode met een vlakke baan kunnen aanvangen.