Lid worden?

U kunt lid worden van de ijsclub. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is het online aanmeldingsformulier in te vullen.

U kunt het formulier ook downloaden en verzenden aan ledenadministratie@ijsclubdronten.nl

U krijgt uw lidmaatschapspas(en) na ontvangst van het lidmaatschapsgeld thuisgestuurd.

Met ingang van het seizoen 2020 / 2021 beschikt de IJsclub Dronten over een nieuw ledenregistratiesysteem. Ieder (nieuw) lid wordt / is voorzien van een plastic leden pas met een uniek nummer en voorzien van een barcode. Bij de toegang van de ijsbaan wordt deze door ons gescand waarna de toegang wordt verleend. (U mag ook een foto van de barcode op uw mobiele telefoon tonen, dan hoeft de pas niet mee.)

Ons seizoen 2020/2021 loopt van 01-12-2020 tot en met 30-11-2021

Wij hanteren de volgende abonnementen:

Gezin abonnement
Inclusief inwonende kinderen t/m 17 jaar € 10,00
Persoonlijk abonnement €   5,00
Kaartje aan de kassa
Volwassene (vanaf 17 jaar) €   3,50
Kind (tot en met 16 jaar) €   1,50

Voor aanmeldingen na 1 december geldt het dubbel tarief!!!!

Opmerking :

Tijdens de Algemene Jaarvergadering van 1 december 2005 is besloten dat met ingang van het seizoen 2006/2007 :

• inwonende kinderen vanaf 18 jaar niet meer gerekend worden tot een gezin abonnement.
  • inwonende kinderen vanaf 18 jaar persoonlijk lid kunnen worden (€ 5,00 per persoon)
  • inwonende kinderen van 18 jaar en ouder (zonder tegenbericht) uit de administratie worden verwijderd.

Beëindigen abonnement
Als u het lidmaatschap wilt beëindigen dient u dit schriftelijk voor 1 november te doen bij de ledenadministratie (ledenadministratie@ijsclubdronten.nl) voorafgaande aan het nieuwe seizoen. Indien het opzeggen na 1 november plaatsvindt wordt de contributie van het nieuwe seizoen in rekening gebracht.